Echipa Magic Gym

Mihai Andrei - Instructor Dance Aerobic

Colegul nostru Andrei este instructor de aerobic (clasic, step, tae bo, dance aerobic) din anul 2011.
Spune despre el ca a ales DANCE AEROBIC datorita energiei pozitive pe care o poate transmite, este un stil de aerobic pentru oricine, combina muzica, pasi de dansul iar efortul este pe masura, fiind energic si distractiv rezultatele vor fi vizibile.

Andrei Daniela - Instructor Karate

Daniela absolventa a Scolii NaTonale de Antrenori (CNFPA) si practicanta a Artelor Martiale, stilul Goju Ryu de la varsta de 7 ani. In decursul a 15 ani de karate a obtinut multiple titluri de campioana nationala, europeana si mondiala, la proba individuala cat si la probele cu echipa. In anul 2014 a primit titlul de „Maestru al Sportului” oferit de Ministerul Tineretului si Sportului.

Malina - Instructor Step Aerobic

La varsta de 5 ani a inceput sa practice baletul, apoi a urmat cursuri de dans sportiv, dans modern, gimnastica aerobica si dans contemporan. Ea ne spune ca antrenamentul Pilates este un antrenament fitness ce are ca scop tonifierea muschilor, imbunatatirea flexibilitătii, controlul miscarii si imbunatatirea posturii cu ajutorul exercitiilor precise si al stretching-ului.

Mihai - Instructor Kempo

Mihai este instructorul nostru de KEMPO, multi campion, lista trofeelor incluzand titlul european la Free Style MMA, Kyokushin si Sanda Wu-shu, locul I la cupa mondiala de Kempo si lista poate continua. Te asteapta la cursurile noastre de Kempo, cel mai complex sport de lupta provenit din Artele Martiale, in care se foloseste intreaga gama de tehnici de atac si aparare.

Program sala de Aerobic

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata
17:00 - 18:00 - - - - - Dance Aerobic - Andrei
17:00 - 18:30 - Karate - Daniela - Karate - Daniela - -
17:30 - 19:00 Karate - Daniela - Karate - Daniela - - -
19:00 - 20:00 - - - - Step aerobic - Malina -
19:30 - 20:30 - Dance Aerobic - Andrei - Dance Aerobic - Andrei - -
20:00 - 21:00 Step aerobic - Malina - Pilates - Malina - Kempo - Mihai -
20:30 - 21:30 Kempo - Mihai Dance Aerobic - Andrei Kempo - Mihai Dance Aerobic - Andrei - -